Engels leren in Amsterdam kan gemakkelijk bij MixTree. Bij MixTree kunt u op ieder niveau Engels leren. Wij bieden namelijk cursussen aan voor zowel beginners als gevorderden. Afhankelijk van uw doel – uw woordenschat vergroten of uitspraak verbeteren, of basis Engels onder de knie krijgen – is er voor ieder niveau een geschikte cursus te volgen.

MixTree is een taleninstituut en non-profit culturele vereniging die zich specialiseert in hoogwaardige talencursussen tegen betaalbare prijzen. Ook organiseren wij sociale, artistieke en educatieve bijeenkomsten waar onze studenten en anderen aan kunnen deelnemen.

Intensieve Engelse cursus

De intensieve Engelse cursus is speciaal ontworpen voor personen die hun Engelse vaardigheden willen verbeteren. De cursus wordt gegeven op A2, B1, B2 en C1 niveau. De eerstvolgende cursussen starten op 13 januari, 10 februari en 9 maart, 2020.  Er wordt 40 uur gewerkt in groepen van 9 tot 14 deelnemers, verspreid over 4 weken.

‎€535

per deelnemer

In-company Engelse lessen

De In-Company lessen van MixTree Languages zijn bedoeld om de Engelse taalvaardigheid van professionals te verbeteren. Zij kunnen de Engelse cursus gemakkelijk volgen op hun werk. Door het taal-programma vergroten ze snel hun zelfvertrouwen in een professionele omgeving. De cursus kan worden gegeven aan kleine groepen en grote teams. Ook zijn privélessen mogelijk. Na een consult stelt jouw trainer een gepersonaliseerd programma samen en wordt de prijs bepaald. Ben je tevreden? Mooi, dan kan de cursus beginnen! Wat je precies gaat leren? De doctenten van MixTree zijn allemaal native speakers. Ze helpen om je taalvaardigheden te verbeteren op het gebied van o.a. presenteren, netwerken, mailen en onderhandelen.

Offerte aanvragen


Privé cursus Engels

De privé cursus Engels wordt volledig samengesteld op basis van jouw behoeften en interesses. Via een gratis consult met een van onze senior docenten wordt er gekeken naar het huidige niveau van je Engels vaardigheden zodat we doelen kunnen opstellen. Na dit overleg zullen we een voorlopig studieprogramma voor je maken en als je daar tevreden mee bent kunnen we de cursus voor je inplannen. De privé cursus wordt gegeven op alle niveaus en wordt gegeven aan groepen van 1 tot 8 personen.

‎€57

per uur

Cursus zakelijk Engels

Tijdens de cursus zakelijk Engels leer je de skills en technieken die van groot belang zijn om jouw zakelijke Engels vaardigheden te verbeteren. Ons interactieve programma en onze docenten zullen ervoor zorgen dat jij effectiever zult worden in meetings, presentaties, onderhandelingen en andere belangrijke zakelijke momenten. De cursus wordt gegeven op B2 en C1 niveau. De eerstvolgende cursussen starten op 21 januari, 10 maart en 21 april, 2020. Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om de cursus in de zomer te volgen. Er wordt 30 uur gewerkt in kleine groepen van 6 tot 10 deelnemers, verspreid over 6 weken.

‎€470

per deelnemer

Engelse avondcursus

De Engelse avondcursus is speciaal ontworpen voor personen die hun Engelse vaardigheden willen verbeteren, maar hier overdag geen tijd voor hebben. De avondlessen beginnen om 18:30 en eindigen om 21:00. De cursus wordt gegeven op A2 , B1, B2 en C1 niveau. Er wordt 30 uur gewerkt in kleine groepen van 6 tot 10 deelnemers, verspreid over 6 weken. De eerstvolgende cursussen beginnen op 20 januari, 9 maart en 20 april, 2020.

‎€470

per deelnemer

IELTS Voorbereidingscursus

Ga je binnenkort het IELTS examen afleggen? Bereid je goed voor middels de IELTS voorbereidingscursus bij MixTree. Samen zorgen we ervoor dat je je goed voorbereidt op het examen, door middel van oefentoetsen, training en feedback. In een kleine groep van maximaal 4 studenten, zullen we 15 uur studeren verspreid over een week. De eerstvolgende cursussen beginnen op 13 januari en 27 januari , 2020.

‎€390

per deelnemer

Cursus Engels voor Beginners

Als je nog nooit Engels hebt gestudeerd en aan de slag wilt, dan helpt onze A1-cursus ‘Engels voor Beginners Cursus’ je om vol zelfvertrouwen Engels te gaan gebruiken. In een leervriendelijke omgeving zal de ervaren docent je ondersteunen bij het ontwikkelen van je spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheden, zodat je met anderen kunt communiceren in het Engels en basisinformatie kunt begrijpen. In een kleine groep van maximaal 8 studenten, zullen we je in 24 uur verspreid over 4 weken, basis Engels leren. De eerstvolgende cursussen beginnen op 13 januari, 10 februari en 9 maart, 2020.

‎€460

per deelnemer

Waarom MixTree?

Persoonlijke begeleiding

Vooraf testen we je level en bekijken welke cursus het beste bij jou past.

Interactieve lessen

Interactieve lessen door onder andere rollenspellen in diverse situaties. (bijvoorbeeld sollicitatiegesprek, probleem oplossen met een collega,  gesprek met vrienden)

Experts als docent

Onze docenten zijn allemaal ervaren en gekwalificeerde ‘native’ Engelse sprekers.

Praktijkgerichte cursussen

Onze cursussen zijn zo ingericht dat je zoveel mogelijk leert op het gebied van grammatica, uitspraak of conversatie.

Wilt u zich aanmelden voor een cursus of heeft u een vraag over onze cursussen?

Stuur ons snel en eenvoudig een berichtje.

GRATIS INTAKE

Iedere dag gratis intake tussen 09.00 en 18.00 uur.


Maak een afspraak